Céegalapítás – cégmódosítás online

Találkozásmentes cégeljárás

Egyszerű, de biztonságos megoldások

Mi ez a szolgáltatás?

Amennyiben cég alapítása vagy módosítása mellett dönt, de nincs lehetősége személyesen megjelenni irodánkban, akkor ajánljuk figyelmébe találkozás mentes cég eljárásainkat.

Az adatok telefonos egyeztetése után irodánk elkészíti Önnek és tulajdonostársainak a szükséges dokumentumokat, melyet videóbeszélgetés során ügyvéd ismertet Önnel. Ezen a módon elvégezhető az Ön, illetve a többi cégtulajdonos azonosítása is.

Találkozás nélkül

Lehetséges ez találkozás nélkül?

Természetesen. Irodánk megoldotta, hogy a teljes cégalapítási / cégmódosítási folyamat találkozás nélkül létrejöhessen. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges sem irodánkba befáradnia, sem a cégtársaival egy légtérben lenni az eljárás során.

Profin kialakított módszerünkkel saját futárunk juttatja el a dokumentumokat minden érintetthez, a szükséges azonosítás és az iratok ismertetése pedig online, videókapcsolattal történik a felek és az ügyvéd között.

Kapcsolatfelvétel pár kattintással

Lépésről lépésre

Bemutatjuk Önnek, hogyan zajlik egy cégeljárási folyamat, onnantól kezdve, hogy Ön leadja igényét itt a weboldalon keresztül.

Kapcsolatfelvétel

A jelentkezési űrlap kitöltése után elküldjük Önnek árajánlatunkat az eljárásra – az igényektől, aláírók számától függ az eljárás díja.

Adategyeztetés

Abban az esetben, ha Ön elfogadja árajánlatunkat egyeztetjük az adatokat, bekérjük a szükséges információkat, iratokat.

Iratelőkészítés

Előkészítjük az iratokat a megadott információk alapján és azokat kiküldjük átolvasásra, illetve időpontot egyeztetünk.

Befizetés

Küldünk Önnek egy díjbekérőt a cégeljárás díjáról, melyet szíveskedjen elutalni határidőre. Ezzel biztosítja véglegesen az időpontot.

Iratismertetés

Videókommunikáció segítségével azonosítjuk Önt, ismertetjük az irat tartalmát, melyet aláír és átadja futárunknak.

Átszállítás

Saját futárunk eljuttatja az iratot a következő aláíróhoz, ahol ismét megtörténik az iratismertetés. Az utolsó aláíró után irodánkba kerülnek az iratok.

Ellenjegyzés

Az iratokat irodánkban ellenjegyezzük, majd futárunk mindenkinek elviszi a saját példányát az iratokból, mi elindítjuk a cégeljárást a bíróságon.

Cégeljárás

A továbbiakban lefut a szokásos cégeljárási folyamat, melynek sikerességéről a Cégbíróság elektronikusan küld értesítést a Feleknek.

Online cégeljárás szolgáltatásunkat egyelőre csak Pest megyében és Budapesten tudjuk kivitelezni.

Kapcsolatfelvétel pár kattintással

Egyszerű, de biztonságos megoldások

Nem szükséges technikai tudás

Online cégeljárás szolgáltatásunk alapfeltétele, hogy Önnek rendelkeznie kell videós telekommunikációra alkalmas eszközzel (okostelefon, tablet, laptop, webkamera, etc.) és megfelelő internetkapcsolattal. Ahhoz, hogy be tudjuk Önt azonosítani feltétlenül látnunk kell – így nem elegséges a telefonhívás. Ezen felül nem igényel technikai felkészültséget az Online Ügyvéd szolgáltatásainak igénybevétele.

A videókapcsolat során olyan alkalmazást használunk, melyet Ön könnyen tud kezelni és amely biztonságosan védi a beszélgetésünk tartalmát.

A szükséges iratokat saját futárunk segítségével juttatjuk el az összes résztvevőnek – gondosan ügyelve azok biztonságára.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Jelentkezés

A jelentkezési lap kitöltésével Ön felkér minket, hogy vegyük fel a kapcsolatot és mindaddig kapcsolatban maradjunk, amíg az ügy állapota ezt szükségessé teszi.

Adatvédelmi nyilatkozat

11 + 9 =

Rólunk

Szentes Ügyvédi Iroda

A Szentes Ügyvédi Iroda 1991-es alapítása óta igen széles, szektor független tapasztalatot gyűjtöttünk, együtt fejlődve, növekedve megbízóinkkal, partnereinkkel.

Célunk, hogy hosszútávon működhessünk együtt ügyfeleinkkel, partnereinkkel. Több megbízónk a kezdetek óta - közel 30 éve - tisztel meg minket bizalmával.

Ügyvédi irodánk kiemelt figyelmet fordít ügyfelei elégedettségére - legyen szó kis, egyszemélyes vállalkozásról, vagy milliárdos forgalmú gyártó cégről.