Jogi tanácsadás online

Találkozásmentes konzultáció ügyvéddel

Egyszerű, de biztonságos megoldások

Mi ez a szolgáltatás?

Online jogi tanácsadás szolgáltatásunk nem más, mint klasszikus értelemben vett konzultáció ügyvéddel – csupán személyes találkozás nélkül.

Videókapcsolat segítségével beszéljük meg az Ön jogi problémáját, értelmezzük a kérdést és javaslunk megoldásokat ezekre.

A szolgáltatás tökéletesen megfelel a személyes találkozással létrejövő konzultációnak – egyetlen előnye, hogy Önnek nem kell ellátogatni irodánkba.

A konzultáció ügyvéddel fog zajlani a konzultáció, a témától függően 30-60 percben.

Találkozás nélkül

Milyen ügyekben ajánljuk?

A tipikusan konzultációt igénylő kérdésekben javasoljuk ezt igénybe venni. Például, amikor nem egyértelmű az Ön számára, hogy egy adott jogi helyzetben szüksége van-e képviseletre.

Ha valami miatt Önt fenyegetik perrel, vagy mielőtt perre vinne egy ügyet szeretné körbe járni a lehetőségeket – akkor érdemes a konzultációt választania.

Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége annak eldöntésében, hogy érdemes-e tanácsadást kérnie, azt javasoljuk: töltse ki a jelentkezési lapot. Amennyiben nem ez a megfelelő út a megoldáshoz: ajánlunk jobbat. Mindaddig, míg Ön nem fogadta el a konzultációs ajánlatunkat, nem kötelezi Önt a jelentkezés vásárlásra.

Kapcsolatfelvétel pár kattintással

Lépésről lépésre

Bemutatjuk Önnek, hogyan zajlik egy ilyen tanácsadási folyamat onnantól kezdve, hogy Ön leadja igényét itt a weboldalon keresztül.

Kapcsolatfelvétel

A jelentkezési űrlap kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyezteti a részleteket. Előfordulhat, hogy többször is egyeztetni szükséges.

Ajánlatadás

Abban az esetben, ha szolgáltatásunkkal tudunk Önnek segteni, elkészítjük a konzultáció időtartamára, időpontjára és díjazására vonatkozó ajánlatot.

Befizetés

Az ajánlat elfogadása után, küldünk Önnek egy díjbekérőt a konzultáció díjáról, melyet szíveskedjen elutalni határidőre. Ezzel biztosítja véglegesen az időpontot.

Konzultáció

Megtörténik a konzultáció a megadott időpontban, melynek végére előre láthatóvá válnak a megoldások, teendők, további lehetőségek.

Kapcsolatfelvétel pár kattintással

Egyszerű, de biztonságos megoldások

Nem szükséges technikai tudás

A személyes találkozásmentes konzultáció szolgáltatásunk alapfeltétele, hogy Önnek rendelkeznie kell videós telekommunikációra alkalmas eszközzel (okostelefon, tablet, laptop, webkamera, etc.) és megfelelő internetkapcsolattal. Ahhoz, hogy be tudjuk Önt azonosítani feltétlenül látnunk kell – így nem elegséges a telefonhívás. Ezen felül nem igényel technikai felkészültséget az Online Ügyvéd szolgáltatásainak igénybevétele.

A videókapcsolat során olyan alkalmazást használunk, melyet Ön könnyen tud kezelni és amely biztonságosan védi a beszélgetésünk tartalmát.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Jelentkezés online konzultációra

A jelentkezési lap kitöltésével Ön felkér minket, hogy vegyük fel a kapcsolatot és mindaddig kapcsolatban maradjunk, amíg az ügy állapota ezt szükségessé teszi.

Adatvédelmi nyilatkozat

1 + 4 =

Rólunk

Szentes Ügyvédi Iroda

A Szentes Ügyvédi Iroda 1991-es alapítása óta igen széles, szektor független tapasztalatot gyűjtöttünk, együtt fejlődve, növekedve megbízóinkkal, partnereinkkel.

Célunk, hogy hosszútávon működhessünk együtt ügyfeleinkkel, partnereinkkel. Több megbízónk a kezdetek óta - közel 30 éve - tisztel meg minket bizalmával.

Ügyvédi irodánk kiemelt figyelmet fordít ügyfelei elégedettségére - legyen szó kis, egyszemélyes vállalkozásról, vagy milliárdos forgalmú gyártó cégről.