Online szerződéskötés

Szerződéskötés találkozás nélkül

Egyszerű, de biztonságos megoldások

Mi ez a szolgáltatás?

Amennyiben szerződést kötne, de nincs lehetősége személyesen megjelenni irodánkban, akkor ajánljuk figyelmébe találkozásmentes szerződéskötés szolgáltatásunkat.

Az adatok telefonos egyeztetése után irodánk elkészíti Önnek és a szerződő feleknek szükséges dokumentumokat, melyet videóbeszélgetés során ügyvéd ismertet Önökkel. Ezen a módon elvégezhető az összes szerződő fél azonosítása is.

Találkozás nélkül

Lehetséges ez találkozás nélkül?

Természetesen. Irodánk megoldotta, hogy a teljes szerződéskötési folyamat találkozás nélkül létrejöhessen. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges sem irodánkba befáradnia, sem a partnereivel egy légtérben lenni az eljárás során.

Profin kialakított módszerünkkel saját futárunk juttatja el a dokumentumokat minden érintetthez, a szükséges azonosítás és az iratok ismertetése pedig online, videókapcsolattal történik a felek és az ügyvéd között.

Kapcsolatfelvétel pár kattintással

Lépésről lépésre

Bemutatjuk Önnek, hogyan zajlik egy online szerződéskötési folyamat, onnantól kezdve, hogy Ön leadja igényét itt a weboldalon keresztül.

Kapcsolatfelvétel

A jelentkezési űrlap kitöltése után elküldjük Önnek árajánlatunkat az eljárásra – az igényektől, aláírók számától függ az eljárás díja.

Iratelőkészítés

Előkészítjük az iratokat a megadott információk alapján és azokat kiküldjük átolvasásra, illetve időpontot egyetetünk.

Befizetés

Küldünk Önnek egy díjbekérőt a tiszteletdíjunkról, melyet szíveskedjen elutalni határidőre. Ezzel biztosítja véglegesen az időpontot.

Iratismertetés

Videókommunikáció segítségével azonosítjuk Önt, ismertetjük az irat tartalmát, melyet aláír és átadja futárunknak.

Átszállítás

Saját futárunk eljuttatja az iratot a következő aláíróhoz, ahol ismét megtöténik az iratismertetés. Az utolsó aláíró után irodánkba kerülnek az iratok.

Lezárás

Az iratokat irodánkban ellenjegyezzük, majd futárunk mindenkinek elviszi a saját példányát az iratokból. Amennyiben az ügyet hatósági döntés zárja le, úgy azt  scannelve és postai úton kapja meg.

Online szerződés szolgáltatásunkat egyelőre csak Pest megyében és Budapesten tudjuk kivitelezni.

Kapcsolatfelvétel pár kattintással

Egyszerű, de biztonságos megoldások

Nem szükséges technikai tudás

Online szerződéskötés szolgáltatásunk alapfeltétele, hogy Önnek rendelkeznie kell videós telekommunikációra alkalmas eszközzel (okostelefon, tablet, laptop, webkamera, etc.) és megfelelő internetkapcsolattal. Ahhoz, hogy be tudjuk Önt azonosítani feltétlenül látnunk kell – így nem elegséges a telefonhívás. Ezen felül nem igényel technikai felkészültséget az Online Ügyvéd szolgáltatásainak igénybevétele.

A videókapcsolat során olyan alkalmazást használunk, melyet Ön könnyen tud kezelni és amely biztonságosan védi a beszélgetésünk tartalmát.

A szükséges iratokat saját futárunk segítségével juttatjuk el az összes résztvevőnek – gondosan ügyelve azok biztonságára.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Jelentkezés

A jelentkezési lap kitöltésével Ön felkér minket, hogy vegyük fel a kapcsolatot és mindaddig kapcsolatban maradjunk, amíg az ügy állapota ezt szükségessé teszi.

Adatvédelmi nyilatkozat

13 + 2 =

Rólunk

Szentes Ügyvédi Iroda

A Szentes Ügyvédi Iroda 1991-es alapítása óta igen széles, szektor független tapasztalatot gyűjtöttünk, együtt fejlődve, növekedve megbízóinkkal, partnereinkkel.

Célunk, hogy hosszútávon működhessünk együtt ügyfeleinkkel, partnereinkkel. Több megbízónk a kezdetek óta - közel 30 éve - tisztel meg minket bizalmával.

Ügyvédi irodánk kiemelt figyelmet fordít ügyfelei elégedettségére - legyen szó kis, egyszemélyes vállalkozásról, vagy milliárdos forgalmú gyártó cégről.